Expresní půjčky pro půjčka v noci ihned na účet malé firmy a majitele domů

Expresní půjčka je krátkodobá hotovostní záloha pro různé účely. Ať už potřebujete financovat nákup obytného vozu, opravu domu nebo konsolidaci dluhu, můžete na tyto potřeby získat rychlou půjčku. Podání žádosti online je snadné, ale pokud dáváte přednost osobnějšímu zážitku, můžete také zavolat na místní pobočku velké banky. Místní banky mají často kratší čekací doby než poskytovatelé online půjček a zaměstnanci vás pravděpodobně budou znát jménem.

rychlá půjčka

Zatímco SBA nemá oficiální požadavek na kreditní skóre, jednotliví věřitelé mohou. Pokud například hledáte půjčku na investování do obchodního podniku, obvykle je vyžadováno minimální kreditní skóre 680. Půjčky SBA obvykle vyžadují osobní kontrolu kreditu pro majitele firem s 20% nebo více vlastnictvím. Tyto půjčky mají přísnější požadavky než jiné typy půjček. Budete muset zaplatit zálohu ve výši 10 % až 30 % z celkové částky půjčky.

Pro majitele domů je expresní půjčka skvělým způsobem, jak půjčka v noci ihned na účet konsolidovat dluh s vysokým úrokem. Umožňuje vám splatit své dluhy s vysokým úrokem po dobu fixního úvěru za nižší úrokovou sazbu. Expresní půjčky pro majitele domu jsou také skvělé pro neočekávané výdaje, jako jsou účty za lékařskou péči a školné. Kromě konsolidace dluhu lze půjčku Homeowner Express použít téměř na jakýkoli účel. Kromě konsolidace dluhů je Expresní půjčka Homeowner skvělou volbou pro majitele domů, kteří potřebují rychlé peníze.

SBA může rozhodnout o expresní půjčce do 36 hodin, zatímco ostatní půjčky 7(a) mohou trvat až 10 dní. Doba mezi žádostí a schválením se může lišit, ale majitelé firem obvykle ukončí své úvěrové prostředky do třiceti až šedesáti dnů po obdržení schvalovacího dopisu. Je však důležité si uvědomit, že pro půjčku Express platí určitá omezení. Zatímco podmínky jsou obecně kratší než půjčka 7(a), expresní půjčka SBA se stále může ukázat jako cenný zdroj pro malé podniky.

Maximální částka za půjčku SBA Express je 350 000 $. SBA omezuje částku na 1 milion USD do 1. října 2021, ale poté trvale klesne na 500 000 USD. Expresní půjčka může být schválena již na 36 hodin, zatímco půjčka 7(a) může trvat až pět až deset dní. Maximální úroková sazba u Expres půjčky je 9,75 %. Existují dva typy expresních půjček: revolvingová úvěrová linka a půjčka SBA.

Půjčka SBA Express je k dispozici pro různé účely, včetně obchodní expanze. Tento typ půjčky je revolvingový produkt a vyžaduje měsíční nebo roční údržbu. Expresní půjčka je jednodušší na vyřízení. Pokud se snažíte získat tradiční podnikatelský úvěr, řešením může být půjčka SBA Express. Nabízejí flexibilní financování pro expanzi vašeho podnikání nebo strojní potřeby. Tato možnost je vynikající způsob, jak zlepšit své podnikání a snížit deficit národního obchodu.

Kromě půjčky SBA Express můžete požádat také o úvěrovou linku pro malé podniky. Tyto půjčky nabízejí financování až do výše 350 000 USD a jsou ideální pro podniky s menšími potřebami financování vybavení. Půjčka SBA Express je kryta federální vládou, takže vláda garantuje půjčku až do výše 85 %. Schvalovací proces trvá pouhých 36 hodin a finance můžete získat do 90 dnů. Půjčky SBA 7(a) vyžadují zdlouhavé papírování a dlouhé dodací lhůty.Pokud se dobře nepřipravíte, bude těžší získat schválení.

Půjčka SBA Express může mít pevnou nebo variabilní úrokovou sazbu s pevnou sazbou garantované části. Tato sazba se může lišit podle věřitele, ale obecně je nižší než základní sazba. Možná zjistíte, že úroková sazba vaší půjčky se den ode dne liší, a měli byste se poradit se svým věřitelem, abyste zjistili, jaká je aktuální sazba pro vaši konkrétní situaci. I když se musíte ujistit, že vaše podnikání funguje legálně, existují určitá omezení. Pokud neplánujete zisk v prvním roce, možná si žádost o půjčku SBA Express dobře rozmyslete.

SBA Express půjčka je jedním z nejjednodušších a nejrychlejších způsobů, jak zvýšit svou likviditu. Zatímco mnoho typů malých podniků může těžit z půjčky SBA, možná se budete chtít podívat na půjčku Express. Tyto půjčky mohou být nejlepší volbou pro vaše podnikání, ale mají své vlastní nevýhody. Pokud vaše firma potřebuje okamžitou hotovost, expresní půjčka by mohla být tou nejlepší volbou. Jaké jsou tedy nevýhody expresní půjčky? Pokud si nejste jisti žádostí o půjčku SBA 7(a), můžete požádat o úvěrovou linku pro malé podniky a získat potřebné peníze do tří dnů nebo méně.