Kuidas oma laenud tagatiseta laen kiiresti tagasi maksta

Laenu kiireks tagasimaksmiseks on mitu sammu, mida saate teha. Esimene samm on suunata üks laen korraga. Saate teha korraga suuremaid makseid, mis vähendab igakuiselt makstavat kogusummat. Teine samm laenude kiireks tasumiseks on iga laenu põhimõttele lisavahendite kasutamine. Teine võimalus on rakendada ootamatuid ja pärandusi oma põhimõttelise tasakaalu jaoks. Olenemata sellest, millise meetodi valite, maksate aja jooksul vähem intressi.

laen

Kui teil on suur krediitkaardijääk, on laenude varajane tagasimaksmine suurepärane idee. Te mitte ainult ei säästa raha, vaid parandate ka oma krediidiskoori ja tunnete end paremini, teades, et teil pole võlgu. Üldiselt on see õige samm. Kuid lõpuks peate otsustama, kas see on teie jaoks õige strateegia. Neid näpunäiteid järgides saate oma laenud kiiresti tagasi maksta.

Kaaluge lisamaksete tegemist. Kui saate seda endale lubada, küsige lisatunde või otsige paremini tasustatavat tööd.Saab teha ka muid kõrvaltöid. Kohalike laste juhendamine, veebis inglise keele tundide õpetamine või sõiduteekonda sõitmine aitavad teil lisaraha teenida. Soovimatuid esemeid saate ka Internetis müüa. Kui olete piisavalt raha kogunud, makske oma laenud kiiresti tagasi. Kui te pole endiselt kindel, vaadake laenusimulaatorit, et saada ülevaade, kui kaua peate makseid tegema.

Laenu tagatiseta laen otsides arvesta selle tingimustega. Väga oluline on valida konkurentsivõimelise intressimääraga laenuandja, kellel pole varjatud tasusid. Samuti peaksite pöörama tähelepanu maksetingimustele. Laenuandja tingimused määravad, kuidas laenu tagasi maksate. Kasuks tuleb mugav maksegraafik ja madalam intressimäär. Võite leida hädaabilaenu, mis on oodatust väiksem. Kuid veenduge, et teie valitud laenuandja pakuks paindlikke maksetingimusi ja soodsaid kuumakseid.

Laenude varajane tagasimaksmine on suurepärane viis võlgade ja sissetulekute suhte parandamiseks. Nii saad igakuisele maksele kulutatud raha mujal kasutada. Oled rahaliselt stabiilsem ja sul on vähem stressi. Ja kuna te ei pea muretsema oma laenu kõrge intressimäära maksmise pärast, maksate üldiselt vähem intressi. Kui teete minimaalseid makseid, on teil rohkem raha, mida kulutada muudele olulistele asjadele.

Eraisiku laenudel on üldjuhul lühemad tagasimakse tähtajad kui krediitkaartidel. Kuid kui te ei saa lühikese aja jooksul oma saldole makseid teha, kaaluge oma kõrge intressivõla konsolideerimist isikliku laenuga. Säästate pikas perspektiivis raha ja see võib aidata teil ka hüpoteeklaenu saada. Seega kasutage lühikesi maksetingimusi ja säästke oma sissetulekuid suurendades raha. Lõppude lõpuks tänate ennast mugavuse eest.

Kiire laenu saamine ei tohiks olla raske, kui olete valmis selle nimel tööd tegema. Võite küsida laenu sõpradelt või perelt, kuid peate tingimustega kokku leppima. Lepingu allkirjastamiseks võib kuluda paar päeva või isegi nädal. Parem on koguda fondi, mida kasutada, kui vajate kiirlaenu. Niisiis, millised on isikliku laenu eelised ja puudused?

Iga kuu miinimumsummast rohkem maksmine on veel üks suurepärane viis õppevõlgade vähendamiseks. See ei pea olema tohutu summa, kuid isegi mõni lisadollar iga kuu võib teie üldist võlga oluliselt mõjutada. Pidage siiski meeles, et peate kasutama lisaraha põhisummale, mitte intressidele. Nii saate oma üliõpilasvõla tõhusamalt tasuda. Kui te pole ikka veel kindel, kuidas oma õppevõlga tasuda, alustage erinevate laenuandjate ja intressimäärade võrdlemisest.

Kuigi on tõsi, et krediitkaardivõlgade esmane tasumine võib tunduda parim viis rahalisest seotusest vabanemiseks, on siiski parem maksta oma isiklik võlg enne isikliku laenu saamist. 7% intressimääraga eralaen on palju odavam kui 4000-dollarine krediitkaart või palgapäevalaen 18% intressimääraga.Kõigepealt peaksite oma muud võlad ära tasuma, välja arvatud juhul, kui vajate mõnda aega hädaabivahendeid.